Reisverslagen

Madeira vakantie

Madeira,“het eiland van de eeuwige lente”; het subtropische klimaat zorgt voor milde winters en warme zomers. De inwoners van Madeira zijn vriendelijk, behulpzaam met veel gevoel voor humor.

Lees meer...

Dresden

De stad, in februari 1945 compleet kapot gebombardeerd door de geallieerden, is vandaag de dag verrassend mooi en gezellig.

Lees meer...

Maleisië rondreis

De gids blijft roerloos staan en tuurt door de groene junglemuur naar een punt in de verte. Hij wijst. ‘Een nest’ fluistert hij. De orang-oetans zijn echter al verder, dieper de jungle ingetrokken …

Lees meer...

Mallorca

Schitterende zandstranden, een bruisend uitgaansleven, fantastische steden en een mooi binnenland. Voor ieder wat wils in Mallorca!

Lees meer...

Sri Lanka rondreis

We vertrekken laat op de avond op 21-maart 2017 vanaf Amsterdam met Ethiad Airways naar Abu Dhabi. Na een vlucht van ca 7u komen we vroeg in de ochtend aan.

Lees meer...

Dubai

Pracht en praal, woorden die passen bij Dubai, een land van uitersten.

Lees meer...

Colombia

‘Wat denken mensen in Nederland van Colombia?’ Even is het stil. Onze jonge gids kijkt ons verwachtingsvol aan. ‘Nou, ehh … toch wel positief, denken we..

Lees meer...

Gran Canaria

Maandagavond vroeg arriveren we op de luchthaven van Gran Canaria. Ons hotel ligt in Puerto de Mogán. Een leuke ‘boulevard’ leidt naar de haven van Puerto Mogán waar ook een mooie baai ligt met veel barretjes en restaurantjes.

Lees meer...

Kefalonia - Griekenland

Kefalonia is een Grieks eiland tussen Corfu en de Peloponnesos, een van de grotere ionische eilanden. De kust is grillig en rotsachtig, maar biedt voor de zonaanbidder overal zandstranden van klein beschut tot uitgestrekt.

Lees meer...

Oman

Oman? Is dat niet een grote zandbak vol met stenen en kamelen?‘

Oman is veel meer!

Lees meer...

Rondreis door authentiek Cambodja

Jaren geleden waren mijn man en ik in Vietnam (2006) en in Thailand (2007). Dit jaar reizen we naar Cambodja, dat al jaren hoog op ons vakantielijstje staat. Hoewel misschien niet fair, toch vergelijk je landen met elkaar.

Lees meer...