Reisburo van Raak, uw reisbureau in Baarle Nassau

Zoals u wellicht zult weten is ons reisbureau in Baarle Nassau gelegen op de grens van België en Nederland. Wij hebben een groot reisaanbod via de Belgische, Nederlandse en Duitse markt. We zijn een kleinschalig familiebedrijf waar persoonlijk klantencontact en service hoog in het vaandel staan. Vanwege onze wereldwijde ervaring, geven wij u graag persoonlijk reisadvies. Doordat wij volledig zelfstandig zijn als reisbureau, hebben wij geen enkele verplichting naar bepaalde reisorganisaties waar u als klant de vruchten van plukt! Bijvoorbeeld liggen de voor- en najaarsvakanties in België anders dan in Nederland waardoor u niet de hoogseizoenprijzen hoeft te betalen en er meer mogelijkheden zijn!

Vraag geheel vrijblijvend een prijsvergelijking aan, zodat u ziet wat UW voordeel is!

Mocht u vragen hebben of u prefereert persoonlijk contact, aarzel niet om met ons contact op te nemen! Wij helpen u graag verder.

reisburo baarle nassau

Visum

Online uw visum aanvragen via Reisburo van Raak? Klik dan hier

RIU Hotels & Resorts

Bekijk hier de tophotels van RIU

Ik wil graag de Vakantie Nieuwsbrief van Reisburo van Raak ontvangen per email

Ons Team

Rhudy

Ik werk nu inmiddels 15 jaar hier bij Reisburo van Raak, samen met mijn zus Lara en mijn collega’s Conny, Helga en Annerie en dit doe ik nog steeds met veel plezier. In de winter ga ik graag skiën en in de zomer de zon opzoeken. Ik kan genieten van een mooie all inclusive vakantie, maar ook van een leuk appartementje met lekkere restaurantjes in de omgeving.

Jacqueline

30 jaar geleden ben ik officieel van start gegaan met Reisburo van Raak. Toen nog alleen, inmiddels uitgegroeid tot 6 personen. Ik ben erg trots op wat wij als reisbureau in al die jaren hebben bereikt.

Lara

Mijn naam is Lara Geerts- Jespers en ik werk al 10 jaar met veel plezier samen met mijn broer, moeder en collega’s bij Reisburo van Raak. Met mijn gezin blijf ik vaak in Europa maar ook buiten Europa heb ik al veel mogen zien. Mijn mooiste reizen zijn toch Mexico, Thailand en de Westkust van Amerika. Ik ben er trots op dat wij nog altijd zelfstandig opereren om de klanten onpartijdig, het beste te kunnen bedienen!

Conny

Ruim 20 jaar probeer ik bij Reisburo van Raak voor onze klanten een reis naar wens te regelen. Mijn eigen interesse is heel divers, dichtbij of ver weg ik vind het allemaal even leuk. Ook actieve bijv. fiets- of wandelvakanties spreken me aan maar met een ontspannende strandbestemming heb ik ook geen enkele moeite!

Helga

Ik ben Helga Jansen en ik werk al ruim 25 jaar met veel plezier bij Reisburo van Raak. Ik hou zelf van reizen en in de winter is skiën een favoriete bezigheid. Het blijft een uitdaging om telkens weer de juiste vakantie te vinden die precies bij de klant past en het mooiste is als de klant tevreden terugkomt. Daar doen we het allemaal voor.

Annerie

Sinds 2015 werk ik met veel plezier bij Reisburo van Raak. Zelf heb ik verschillende reizen gemaakt. Onder andere kampeervakanties, strandbestemmingen en rondreizen binnen en buiten Europa. Elk soort vakantie heeft zijn eigen charmes, een voorkeur heb ik dan ook niet. Er zijn nog een hoop bestemmingen op deze wereld die ik nog zou willen ontdekken.

Ik wil graag terug gebeld worden door Reisburo van Raak

Landenkaart

Lees meer over onze ervaringen!

Peru

Peru kenden we eigenlijk alleen maar van de Inca-cultuur en de Verborgen Stad Machu Picchu. Na 3 weken rondtoeren weten we dat er zoveel meer te zien is. Prachtige steden als Arequipa, omringd door Andestoppen en vulkanen en het kleurrijke veelzijdige Cusco, de Colca Vallei met z’n majestueuze condors, het Titicacameer op de grens met Bolivia met z’n drijvende dorpen, het mysterieuze Machu Picchu, de even mysterieuze Nazcalijnen, de vogelreservaten en de Ballestaseilanden aan de kust van Paracas, de wijnvelden van Ica, de gastvrije vriendelijkheid van de Peruanen, de … het is te veel om op te noemen.

Peru is geweldig!

Lees meer...

Veelzijdig Kaapverdië: Sao Vicente & Santo Antão

Mindelo is de grootste plaats van Sao Vicente, een middelgrote stad (ca. 80.000 inwoners) met een op een heuvel gelegen Fort, het ‘Fortim do Rei’.

Lees meer...

Sri Lanka rondreis

We vertrekken laat op de avond op 21-maart 2017 vanaf Amsterdam met Ethiad Airways naar Abu Dhabi. Na een vlucht van ca 7u komen we vroeg in de ochtend aan.

Lees meer...

Contact

Neem direct contact op met Reisburo van Raak of bezoek ons ​​op een van onze social media pagina's. We horen graag van u

Reisburo van Raak

 Stationsstraat 19
5111 CK BAARLE-NASSAU
Nederland

 

  Telefoon
NL tel: 013-507 9245
BE tel: 0031 13-507 9245
Noodgevallen buiten kantooruren: +31 20 651 5606 

 

  info@reisburovanraak.nl

 

  Reisburo van Raak op Facebook

 

  Reisburo van Raak op Twitter

 

  Reisburo van Raak op Instagram

Contact formulier

Wat is de som van 9 en 9?