Reisburo van Raak, uw reisbureau in Baarle Nassau

Zoals u wellicht zult weten is ons reisbureau in Baarle Nassau gelegen op de grens van België en Nederland. Wij hebben een groot reisaanbod via de Belgische, Nederlandse en Duitse markt. We zijn een kleinschalig familiebedrijf waar persoonlijk klantencontact en service hoog in het vaandel staan. Vanwege onze wereldwijde ervaring, geven wij u graag persoonlijk reisadvies. Doordat wij volledig zelfstandig zijn als reisbureau, hebben wij geen enkele verplichting naar bepaalde reisorganisaties waar u als klant de vruchten van plukt! Bijvoorbeeld liggen de voor- en najaarsvakanties in België anders dan in Nederland waardoor u niet de hoogseizoenprijzen hoeft te betalen en er meer mogelijkheden zijn!

Vraag geheel vrijblijvend een prijsvergelijking aan, zodat u ziet wat UW voordeel is!

Mocht u vragen hebben of u prefereert persoonlijk contact, aarzel niet om met ons contact op te nemen! Wij helpen u graag verder.

reisburo baarle nassau

Ik wil graag de Vakantie Nieuwsbrief van Reisburo van Raak ontvangen per email

Ons Team

Rhudy

Ik werk nu inmiddels 15 jaar hier bij Reisburo van Raak, samen met mijn zus Lara en mijn collega’s en dit doe ik nog steeds met veel plezier. In de winter ga ik graag skiën en in de zomer de zon opzoeken. Ik kan genieten van een mooie all inclusive vakantie, maar ook van een leuk appartementje met lekkere restaurantjes in de omgeving.

Jacqueline

30 jaar geleden ben ik officieel van start gegaan met Reisburo van Raak. Toen nog alleen, inmiddels uitgegroeid tot 6 personen. Ik ben erg trots op wat wij als reisbureau in al die jaren hebben bereikt.

Lara

Mijn naam is Lara Geerts- Jespers en ik werk al 10 jaar met veel plezier samen met mijn broer, moeder en collega’s bij Reisburo van Raak. Met mijn gezin blijf ik vaak in Europa maar ook buiten Europa heb ik al veel mogen zien. Mijn mooiste reizen zijn toch Mexico, Thailand en de Westkust van Amerika. Ik ben er trots op dat wij nog altijd zelfstandig opereren om de klanten onpartijdig, het beste te kunnen bedienen!

Helga

Ik ben Helga Jansen en ik werk al ruim 25 jaar met veel plezier bij Reisburo van Raak. Ik hou zelf van reizen en in de winter is skiën een favoriete bezigheid. Het blijft een uitdaging om telkens weer de juiste vakantie te vinden die precies bij de klant past en het mooiste is als de klant tevreden terugkomt. Daar doen we het allemaal voor.

Annerie

Sinds 2015 werk ik met veel plezier bij Reisburo van Raak. Zelf heb ik verschillende reizen gemaakt. Onder andere kampeervakanties, strandbestemmingen en rondreizen binnen en buiten Europa. Elk soort vakantie heeft zijn eigen charmes, een voorkeur heb ik dan ook niet. Er zijn nog een hoop bestemmingen op deze wereld die ik nog zou willen ontdekken.

Marjolein

Mijn naam is Marjolein en sinds mei 2019 werk ik met plezier bij Reisburo van Raak. Het is erg leuk om telkens weer de perfecte vakantie voor klanten te vinden met de kennis en eigen reis ervaringen. Zelf stond ik vanaf mijn 3e jaar al op de ski’s en is wintersporten daardoor ook mijn favoriete bezigheid in de winter. In de rest van het jaar maak ik graag mooie reizen en citytrips in het binnen en buitenland. Mijn mooiste reis is een rondreis in west Cuba geweest. Verder staan er nog veel bestemmingen op mijn bucketlist, waarvan ik er nog veel hoop te gaan zien!

Marloes

Bijna 30 jaar werk ik met veel plezier in de  reisbranche. Sinds 2019 bij Reisburo van Raak.

Ik heb al best veel gezien van de wereld en wil nog veel meer zien. Van kampeervakanties in Frankrijk, met mijn gezin, tot Maleisië. Canada,  Noorwegen, de Westkust van Amerika, Middellandse Zee cruise, De Azoren, Griekenland etc. Ik vind het geweldig om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen!

Ik wil graag terug gebeld worden door Reisburo van Raak

Landenkaart

Lees meer over onze ervaringen!

Ervaringen vakanties met Covid-19

Een klein inzicht in de vakantie-ervaring van onze klanten bij de opstart van de vakanties met Covid-19

Lees meer...

Sevilla en Malaga

Studiereis naar Sevilla en Malaga

Lees meer...

Peru

Peru kenden we eigenlijk alleen maar van de Inca-cultuur en de Verborgen Stad Machu Picchu. Na 3 weken rondtoeren weten we dat er zoveel meer te zien is. Prachtige steden als Arequipa, omringd door Andestoppen en vulkanen en het kleurrijke veelzijdige Cusco, de Colca Vallei met z’n majestueuze condors, het Titicacameer op de grens met Bolivia met z’n drijvende dorpen, het mysterieuze Machu Picchu, de even mysterieuze Nazcalijnen, de vogelreservaten en de Ballestaseilanden aan de kust van Paracas, de wijnvelden van Ica, de gastvrije vriendelijkheid van de Peruanen, de … het is te veel om op te noemen.

Peru is geweldig!

Lees meer...

Contact

Neem direct contact op met Reisburo van Raak of bezoek ons ​​op een van onze social media pagina's. We horen graag van u

Reisburo van Raak

 Stationsstraat 19
5111 CK BAARLE-NASSAU
Nederland

 

  Telefoon
NL tel: 013-507 9245
BE tel: 0031 13-507 9245
Noodgevallen buiten kantooruren: +31 20 651 5606 

 

  info@reisburovanraak.nl

 

  Reisburo van Raak op Facebook

 

  Reisburo van Raak op Twitter

 

  Reisburo van Raak op Instagram

Contact formulier

Wat is de som van 2 en 6?