Verzekering

Wij vinden het zeer belangrijk dat u goed verzekerd op reis gaat. Wij kunnen voor u de annulerings- en reisverzekering regelen via Allianz Assistance, zowel kort- als doorlopend. De voorwaarden en premies zijn bij ons op te vragen of u kunt kijken op www.allianz-assistance.nl of www.allianz-assistance.be.

Een aantal aandachtspunten zijn: wereld of Europa dekking, eventuele waarnemers, gewone of Dubbel-Zeker annuleringsvezekering, gevaarlijke sporten dekking (waaronder wintersport), geld meeverzekerd?
Bij de Belgische reisorganisaties is in veel gevallen de annuleringsverzekering inclusief, echter wel met beperkte voorwaarden en altijd met een eigen risico en een maximum verzekerd bedrag. Voor de voorwaarden verwijzen we naar de brochures.

Indien u moet annuleren is het noodzaak dat u dit zo snel mogelijk bij ons kenbaar maakt, dit in verband met de annuleringskosten. Mocht u tijdens uw reis kosten maken, welke conform de polisvoorwaarden vergoed worden, dient u altijd betalingsbewijzen te tonen en in geval van diefstal een politierapport.

Laatste update op 27.10.2017 door staesit.

Ga terug