Autohuur

Op veel bestemmingen is het leuk om het land te verkennen met een huurauto. Er zijn echter wel een aantal punten waar u op moet letten. Zorg dat u goed verzekerd bent en bent u zich bewust van eventuele eigen risico’s. We raden u aan deze altijd af te kopen. Een 2e bestuurder is meestal exclusief en dient u ter plaatse te betalen. Daarnaast kan een credit card verplicht worden gesteld en geldt er in veel landen een minimum leeftijd van 25 jaar.

Wilt u verzekerd zijn van een goede huurauto zonder lokale rompslomp tegen een scherpe prijs, adviseren wij u deze vooraf bij ons te reserveren. Wij werken samen met Sunny Cars en is wereldwijd bekend met goede auto’s, meestal volledig verzekerd, zonder eigen risico's. U krijgt de voorwaarden van de huurauto bij ons mee, uiteraard in het Nederlands!

U kunt altijd een vrijblijvende offerte opvragen.

Soms is een auto inclusief indien u een pakketreis (vlucht en accommodatie) boekt. De oorzaak is dat een transfer niet rendabel is en dat de accommodatie niet wordt bezocht door de reisleiding. Deze huurauto’s zijn meestal niet volledig verzekerd, de exacte voorwaarden staan vermeld in de betreffende reisgids/prijsbijlage.

Laatste update op 24.09.2016 door admin.

Ga terug